Visual Productions forum

Products => CueCore, QuadCore, IoCore, TimeCore & B-Station => Topic started by: patric on May 23, 2013, 10:45:07 PM

Title: B-station online
Post by: patric on May 23, 2013, 10:45:07 PM
Hi,

will the B-station come online as the Cuecore and IOCore?

Port 82?

I miss the unit.:-)
 Br


patric
Title: Re: B-station online
Post by: Maarten Engels on May 24, 2013, 05:18:58 PM
hi Patric,

I have just added the B-Station, port 82 as you expected :)

Have a nice weekend.
Title: Re: B-station online
Post by: tomek13w on May 25, 2013, 02:59:50 PM
What does it mean online?
Title: Re: B-station online
Post by: Dennis Kromhout on May 27, 2013, 10:17:30 AM
We have some units connected (http://www.visualproductions.nl/forum/index.php?topic=2487.0) to the Internet so users can experiment with it.
The B-Station isn't ready for sale at the moment, the online device is still a prototype.
Title: Re: B-station online
Post by: patric on June 05, 2013, 12:18:10 AM
Hi VP,

great now i can play.

Br
Patric
Title: Re: B-station online
Post by: Zoƫ Castle on June 05, 2013, 09:41:10 AM
Hi Patric

Hope you enjoy the B-Station and your new job  ;D

Greetings Zoe
Title: Re: B-station online
Post by: tomek13w on June 05, 2013, 06:55:41 PM
In setting i saw art-net output, but in monitor section art-net output missing. Witch site is corect?
Title: Re: B-station online
Post by: Dennis Kromhout on June 06, 2013, 09:02:52 AM
The ArtNet out data is the same as DMX out.
Title: Re: B-station online
Post by: tomek13w on September 05, 2013, 04:32:21 PM
What about show control? I dont see anything there.
Title: Re: B-station online
Post by: Dennis Kromhout on September 09, 2013, 09:33:03 AM
Yes, this is most likely caused by our router. It works fine on the local network.
I will have to experiment a bit with the routers settings.