Visual Productions forum

Products => CueCore, QuadCore, IoCore, TimeCore & B-Station => Topic started by: TAHS on March 19, 2014, 08:36:58 PM

Title: (future question) B-Station DMX Capture or Cue Upload function...?
Post by: TAHS on March 19, 2014, 08:36:58 PM
First I like to say that I like the CueCore and the B-station concept. (network based)
CueCore will do his job hopefully fine in our Foyer. (still in test-mode)

With the B-station it will be harder to use it as a stand-alone unit.
Because I can't place all fixtures in the Patch ! (48 dimmers and 18 RGB-Par's)

I hope there will soon a update possible, so the B-station can Capture all DMX/Art-Net values...
ore there is a option to upload a Cue from CueluxPro/CueCore.
(in this case, the Patch isn't necessary anymore)

If this update ins't possible, we can't use the B-station in our setup  :(
So I hope to hear good news :)

Thanks in advance...
Title: Re: (future question) B-Station DMX Capture or Cue Upload function...?
Post by: Dennis Kromhout on March 20, 2014, 09:09:16 AM
The B-Station was designed as a button panel to be used with the CueCore for example + some basic stand-alone functions. If 32 fixtures isn't enough then we have products like Cuelux(Pro) & the CueCore which are designed for larger installations.

Still if budget is tight you could use the RGBAW personality to control 5 dimmers
Title: Re: (future question) B-Station DMX Capture or Cue Upload function...?
Post by: TAHS on March 20, 2014, 07:59:30 PM
Hello Dennis,

Thanks for your reply.

I now about the options to use a RGBAW, but it must be as easy as possible. (for me it's OK but I have more colleagues :) )

About a capture function...
I think more people will like this option in the future, because it's easier to program the lights with a normal Lighting-desk and use the capture function to record a Cue.

To buy a B-station only for controlling some functions in CueCore/CuluxPro, it's a bit to expensive :)
Our setup will hopefully getting a CueCore for all lightning things during a live show etc... and I was hoping to use a stand-alone B-station for our basic lights.
(at the moment, we are using CueLux)
Title: Re: (future question) B-Station DMX Capture or Cue Upload function...?
Post by: Dennis Kromhout on March 24, 2014, 11:17:56 AM
Unfortunately capture/recording is a feature for the CueCore only and won't be implemented in the B-Station