Visual Productions forum

Products => CueCore, QuadCore, IoCore, TimeCore & B-Station => Topic started by: greg-pulse on January 29, 2020, 03:19:07 PM

Title: UDP to Change Artnet or Disable
Post by: greg-pulse on January 29, 2020, 03:19:07 PM
HI,

I have two lighting consoles for a show, using a QuadCore.
One is receiving on art-net A + B and other on C + D both outputting to DMX 1 + 2.

Is it possible to disable one set of artnet inputs via UDP (have second artnet actionlist).


Alternatively would it be possible to change the settings of the QuadCore so that the Artnet.Sub.Uni Inputs could be changed via UDP? This would open up to a world of applications for festivals and big shows.

Thanks in advance

GB
Title: Re: UDP to Change Artnet or Disable
Post by: Bootsy van der Zande on January 30, 2020, 10:27:23 AM
Hi,

Have you checked out our latest version of the CueCore2 yet? I'm guessing not, we haven't had a news item about it yet because we are having some issues with releasing vManager. But if you download the latest vManager of our website for Windows 7+8 (works with 10) you can upgrade to the latest firmware.

In this firmware we have a new task for Art-Net settings and a new task for sACN settings. With this you can use a UDP message for example, to trigger a task that sets the input or output universe. As well as the new sACN priority. So I hope/think that pretty much answers your question. :)

Greetings,
Bootsy
Title: Re: UDP to Change Artnet or Disable
Post by: greg-pulse on January 31, 2020, 11:43:18 AM
LOVE IT!

Great feature! Amazing!

Thanks a lot
Title: Re: UDP to Change Artnet or Disable
Post by: Poonaam on February 01, 2020, 09:49:28 AM
Hi!
well shared!!




Thank you!!