Visual Productions forum

Products => Cuelux => Topic started by: Daan1974 on May 16, 2020, 05:40:28 PM

Title: Bug in Cuelux
Post by: Daan1974 on May 16, 2020, 05:40:28 PM
Hello,

When copying a stacklist and assign this copy to a Go Button the copy won’t run when pressing that particular button.

Daniel
Title: Re: Bug in Cuelux
Post by: Bootsy van der Zande on May 18, 2020, 11:41:20 AM
Hi Daniel,

Which version of Cuelux are you using? And is it on Windows, macOS or Linux? I just tested on macOS with the latest version and I don't see any issues.
Can you share your showfile where this is happening, and tell me what to do to reproduce?

Thank you very much!

Greetings,
Bootsy
Title: Re: Bug in Cuelux
Post by: Daan1974 on May 23, 2020, 01:52:42 PM
Hai Bootsy,

Running on Windows 10 with Cuelux 1,4.54.
I discovered a lot of inconvenient bugs...

Also when making a stacklist the name of the particulair cue doesn't show up in the stacklist.
So you have to guess wich cue is wich cue...
More handy would be a copy of the name from the cue to the stacklist.

Way to simulate the issue:

Make a working stacklist assign it to a go button , go to the stacks, on the left click the copy button, then past, a copy shows up.
Assign the copy to a go button, and start the stacklist by pushing the button, nothing happens.

Daniel

Title: Re: Bug in Cuelux
Post by: Bootsy van der Zande on May 23, 2020, 04:13:06 PM
Hi Daniel,

I still cannot reproduce the exact issue you have, although I do find that this part of the software definitely needs some attention...
I did notice the speed fader automatically jumping to -100% when assigning this copied stacklist, does this perhaps cause your issue?

Any way, I've added an item to the buglist to check this and copied stack lists in general.

By the way, does it happen to you in a new show as well?

Greetings,
Bootsy