Visual Productions forum

Author Topic: Question about the on-line B-station  (Read 1981 times)

October 24, 2013, 08:49:54 PM
Read 1981 times

ahlund

  • Member
  • *
  • Posts: 6
I have been looking at the on-line B-station and have a problem. When looking at the "Show Control" page, all the tables are empty. Shouldn't it be some content there?

October 25, 2013, 09:21:33 AM
Reply #1

Dennis Kromhout

  • Member
  • *
  • Posts: 838
Yes, the showpage doesn't load over the internet. This is caused by the router we have in the office.
This doesn't affect the working of the unit on a local network.
Dennis Kromhout

October 25, 2013, 07:49:59 PM
Reply #2

ahlund

  • Member
  • *
  • Posts: 6
Yes, the showpage doesn't load over the internet. This is caused by the router we have in the office.

Hmmm... Interesting router! Being an IT-professional I would love to know why a router (I'm guessing a NAT-router) would block SOME of the content of a webpage? This could actually have an impact on the application I'm planning. How come the corresponding page from the CueCore is working ok?

I also have a question about the availability of the B-station. I can't find it in the store?

October 26, 2013, 11:08:35 AM
Reply #3

Dennis Kromhout

  • Member
  • *
  • Posts: 838
Its related to the MTU & NAT
I will spend some time on it when back at the office.

For availability its best to ask ZoŽ (sales <AT> visualproudctions <DOT> nl), she can point you to a local distributor.
Dennis Kromhout

October 28, 2013, 06:14:03 PM
Reply #4

Dennis Kromhout

  • Member
  • *
  • Posts: 838
It should work over the internet now
Dennis Kromhout

 

SMF spam blocked by CleanTalk