Visual Productions forum

Author Topic: Cuelux pro problem  (Read 1777 times)

April 26, 2014, 08:45:11 PM
Read 1777 times

Remkove

  • Member
  • *
  • Posts: 20
Since a couple of days I have a cuecore and i use now Cuelux pro. Before I had the cuelux cable. I have a strange thing with cuelux pro. I have made some cuelist with more then 4 cues. After a while when i start a cue they start with number one and when I press on go+ they go a cue back. When I close Cuelux and start again it works fine.

Dutch:
Ik gebruik sinds kort cuelux pro. Ik loop tegen een probleem op met verschillende cues. Als ik een cue heb gemaakt met meerdere standen en hem wil afspelen dan gaat het goed. Maar op een gegeven moment en ik start hem weer en druk op go+ dan gaat die achteruit ipv vooruit. Ik gebruik cuelux pro icm de midicom. Als ik cuelux afsluit en weer opstart dan werkt het wel weer. Ik heb het al meerdere keren meegemaakt. Enig idee waar dit aan kan liggen?
Ik heb eerst de cuelux kabel gehad maar ben toch overgestapt naar de pro versie.

April 26, 2014, 11:52:18 PM
Reply #1

Boyd Nijsten

  • Member
  • *
  • Posts: 202
    • www,guusvandenakker.nl
Wellicht staat de shift knop aan in het geval ie terug gaat.

English:
I think the shift button is activated when the cuelist steps back.

April 27, 2014, 09:26:07 AM
Reply #2

Remkove

  • Member
  • *
  • Posts: 20
Thanks for your reaction. I don't know if that's the problem but i will check it.

Ik zal eens kijken wat die doet als ik de shift knop dan indruk. Ik heb er niet opgedrukt toen het probleem zich voor deed.

April 27, 2014, 12:16:37 PM
Reply #3

Boyd Nijsten

  • Member
  • *
  • Posts: 202
    • www,guusvandenakker.nl
De shift knop in de software is ook gekoppeld aan die op t toetsenbord. Wanneer je iets typt met een hoofdletter oid wordt shift ook gectiveerd.

English:
The shift button in the GUI is connected to the one on your keyboard. When you rename something with a capital it could be the shift is triggered.

April 27, 2014, 12:25:41 PM
Reply #4

Remkove

  • Member
  • *
  • Posts: 20
Ik merk het inderdaad nu. Ik was inderdaad bezig met het hernoemen van cue's en andere dingen. Goed om te weten. Maar als je een hoofdletter typt dan hoeft van mij de shift toets niet geactiveerd te worden.


April 28, 2014, 09:42:23 AM
Reply #5

Maarten Engels

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2383
    • www.visualproductions.nl
Thanks, we will take note of that.
Maarten Engels
Visual Productions BV

 

SMF spam blocked by CleanTalk