Visual Productions forum

Author Topic: midimap for 20€  (Read 7781 times)

2015 November 25, 13:14:42
Read 7781 times

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165
I want to change the midi mapping.
But I don´t understand what I have to do. ???

So maybe would somebody do this job for me 20€ via PayPal?  :-*

This is what I want:



Also it would be nice if the third encoder wheel controls gobo rotation instead of gobo shake in programmer.
Also it would be nice if I can control STL with the third encoder wheel in programmer Beam.
« Last Edit: 2015 November 25, 15:28:13 by Monkey »

2015 November 25, 13:30:58
Reply #1

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
it's almost done, can you please just give me more details about what you call "nono" on button 10? ::)
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 25, 15:25:09
Reply #2

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165


 :)

I mean None


2015 November 25, 15:40:12
Reply #3

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
i this case i do not undersatnd what you call "selection clear" on button 9... for me it's the same as "none" ???
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 25, 16:03:00
Reply #4

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165
I mean that I clear settings from selected fixtures.


2015 November 25, 16:10:00
Reply #5

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
ok,
so please test this midimap and tell me if it's ok.
« Last Edit: 2015 November 26, 15:38:21 by Julien Levaufre »
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 25, 23:09:17
Reply #6

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165

I put the xml file into the midimap user folder, but I can´t find it into the midi list.  ???

2015 November 26, 08:24:53
Reply #7

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
i checked, and i can see it on cuelux, you should found it in the list on side of the factoryl elation midimaps.
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 26, 11:09:25
Reply #8

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165
Maybe it is because I use Emulation insted of Cuelux?
I also got an other user midimap which I can find in the list.





Midicon_elation_Flash.xml
http://www35.zippyshare.com/v/FnSXpXr7/file.html

Midicon_elation_Flash Layout.pdf
http://www41.zippyshare.com/v/ZqvxFpwi/file.html

« Last Edit: 2015 November 26, 11:37:28 by Monkey »

2015 November 26, 13:44:48
Reply #9

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
maybe it's because you have 2 different elation midimap file in the user folder.
Please put your user file in an other folder and test again...
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 26, 13:51:16
Reply #10

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165
I also tested it with only your file in the folder.

I also put in a copy of the factory file into the user folder for testing.
The copy I can find in the list.
« Last Edit: 2015 November 26, 14:05:33 by Monkey »

2015 November 26, 14:09:50
Reply #11

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
so, i mixed your file with my file, and i can see both controler in the list please try and tell me. ;)
« Last Edit: 2015 November 26, 15:38:38 by Julien Levaufre »
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 26, 14:26:08
Reply #12

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165

now I can find it :)

But two problems:

1: the Break button is like a flash button. Only if I press the button the Show makes a break.
2: Touch buttons 9 has no function

2015 November 26, 14:46:22
Reply #13

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3349
    • www.visualproductions.nl
new test, tell me if it's better!
........
updated version! ;D
« Last Edit: 2015 November 26, 15:39:40 by Julien Levaufre »
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2015 November 26, 15:09:14
Reply #14

Monkey

  • Member
  • *
  • Posts: 165

better but not perfect :D

Now Break is always on if you press the button once.

 

SMF spam blocked by CleanTalk