Visual Productions forum

Author Topic: Cuelux Pro > Artnet and visualizer programs  (Read 2443 times)

January 04, 2017, 04:47:38 PM
Read 2443 times

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more
Hello Freaks,

My Cuelux Pro dont work with the Visualizer Realizzer!
My old Cuelux works without problems with Realizzer > Output to 0.0
Therefore at cant be a Realizzer Problem.

The pro setup is very difficult. Whats the right Settings?
Or is it again a bug in cuelux pro?
The Lamps works fine with pro and the core2. But no virtual output

Any Ideas? Thanks
 

January 06, 2017, 09:55:49 AM
Reply #1

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more

January 06, 2017, 09:56:31 AM
Reply #2

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more

January 06, 2017, 09:57:28 AM
Reply #3

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more

January 06, 2017, 10:55:14 PM
Reply #4

Boyd Nijsten

  • Member
  • *
  • Posts: 202
    • www,guusvandenakker.nl
The settings you're looking at are the settings for situations where your ArtSSC/CueCore is used in stand alone.

The setting you're looking for is the one inside CueluxPro. When you go to the patch tab and then Universes, there you can set a ArtNet output to use when you're working with CP, per universe.

January 09, 2017, 04:02:00 PM
Reply #5

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more
Boyd Thanks, thats an important Information....

Also if the core ist not active, the Visualizer works already (-;  ?
That would be pretty cool, to demonstrate the show at the customer 
 

January 09, 2017, 06:55:52 PM
Reply #6

Boyd Nijsten

  • Member
  • *
  • Posts: 202
    • www,guusvandenakker.nl
No, you have to have cores connected to cueluxPro, otherwise, you would be able to use the softwares with just Buying cheap ArtNet nodes, giving visual productions no incomes, and no food for the programmers. No food for programmers means angry programmers, and thats not what we want  ;)

January 09, 2017, 07:19:11 PM
Reply #7

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more
OK Boyd, a example: my Pangolin Beyond  dont give Laser Output on lasers without Interface, but
Visuallizing ist possible. Ist better when you go to the customer and make a show suggestion. .

I have checked the Universe configuration: Outlet A 192.168.2.8 (the ip of the core) and 255.255.255.0 at 0.0.
But no Output.....on Realizzer with cuelux pro. In cuelux ist OK! Cuelux have only a 0.0 Parameter.

helpless



 
« Last Edit: January 10, 2017, 11:41:10 AM by Jedi »

January 16, 2017, 10:48:48 AM
Reply #8

JurriŽn de Klerk

  • Visual Productions
  • Member
  • **
  • Posts: 94
Hello Jedi,

In the CueluxPro patch page, you can change both the 'destination IP address' and the sub.uni for Art-Net (as Boyd correctly suggested, thanks for the support). If I understand your last post correctly, you are selecting the IP address of the CueCore as destination. This means that all Art-Net packets will travel from you Computer that sent out the Art-Net to the CueCore. Thus, any other PC, including the one running the visualizer, will not receive the data stream.

What you could do is change the destination IP address to a broadcast address. For example 192.168.2.255 would broadcast the Art-Net to all network devices in your subnet. Changing the Art-Net field to 192.168.2.255 @ 0.0 should resolve your problem.
I hope this helps,
best regards,

Jurrien
JurriŽn de Klerk
Visual Productions BV

January 16, 2017, 02:01:32 PM
Reply #9

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more
Jurrien, thats a very good hint!

I will test that at the evening!

January 17, 2017, 10:25:27 AM
Reply #10

Jedi

  • Member
  • *
  • Posts: 77
    • KMC e.K. Showlaser + more
Yes Jurrien, "Changing the Art-Net field to 192.168.2.255 @ 0.0 should resolve your problem." was the solution!
It Works ! Many Thanks!

 :) :D

January 18, 2017, 02:40:55 PM
Reply #11

JurriŽn de Klerk

  • Visual Productions
  • Member
  • **
  • Posts: 94
Hello Jedi,

Good to hear that this solved your issue. Good luck with using CueluxPro.
Best regards,

Jurrien
JurriŽn de Klerk
Visual Productions BV

 

SMF spam blocked by CleanTalk