Visual Productions forum

Author Topic: Fixture file for Chauvet Slimpar Q6 USB  (Read 854 times)

January 05, 2018, 04:25:55 AM
Read 854 times

MarcD

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Could you please send me the fixture file for that chauvet light ?

https://www.chauvetdj.com/products/slimpar-q6-usb/

Thank you !
Marc.

January 05, 2018, 05:21:40 AM
Reply #1

Julien Levaufre

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2360
    • www.visualproductions.nl
PLease find your fixture file included,
Enjoy ;)
« Last Edit: January 08, 2018, 04:40:22 PM by Julien Levaufre »
Julien Levaufre
Visual Productions BV

January 05, 2018, 02:58:31 PM
Reply #2

MarcD

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Thanks for the quick reply!

January 05, 2018, 03:05:59 PM
Reply #3

MarcD

  • Member
  • *
  • Posts: 5
I may have spoken too soon. The attached file is for Showtec. Should my Chauvet Slimpar Q6 fixture included in that file ?

January 05, 2018, 08:04:03 PM
Reply #4

Julien Levaufre

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2360
    • www.visualproductions.nl
Oops, my mistake! I changed the file in the previous post! ::)
I may have spoken too soon. The attached file is for Showtec. Should my Chauvet Slimpar Q6 fixture included in that file ?
Julien Levaufre
Visual Productions BV

January 08, 2018, 04:33:04 PM
Reply #5

MarcD

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Thanks Julien !

I forgot to mention, I'm using cuety software. Can this file be just dropped in the Personnalities\Factory folder and should work ? It doesn't seem to be working that way...

Merci :)

January 08, 2018, 04:40:54 PM
Reply #6

Julien Levaufre

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2360
    • www.visualproductions.nl
i've just updated the previous file for cuety!
Julien Levaufre
Visual Productions BV

January 10, 2018, 04:17:14 PM
Reply #7

MarcD

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Thanks Julien.

I still can't figure out how to import the file to Cuety. I've took the file and dropped it in the Programmer folder then restart the Cuety software (since I'm using a PC) but I can't find the new fixture inthe Chauvet fixture list.

Am I doing something wrong ?

Thanks for your help.

Marc.

***EDIT**** : Nevermind. I've reset the LPU1 to factory defautl and now the fixture has appeared
« Last Edit: January 10, 2018, 04:30:46 PM by MarcD »

January 11, 2018, 03:15:28 AM
Reply #8

Julien Levaufre

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2360
    • www.visualproductions.nl
Julien Levaufre
Visual Productions BV

 

SMF spam blocked by CleanTalk