Visual Productions forum

Author Topic: Fixture doesn't respond to LPU1  (Read 363 times)

February 16, 2019, 08:11:56 AM
Read 363 times

DeejayArt

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Hi,
I'm having some trouble with a mini lED par, unknown brand.
It uses 7 channels (DRGBWSP) and responds fine on a Showtec Scanmaster or any other table.
When i try to use it with my LPU1, it doesn't respond at all...
I tried using my created personality file, using a generic DRGBW and even used 7 single generic DMX channels.
I also tried several DMX channels, low and high ones...

Does anyone have an idea what could by the problem?

Thanx, Art!

February 19, 2019, 09:25:25 AM
Reply #1

Bootsy van der Zande

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 350
Hi Art,

Can you send me the personality file?  support [at] visualproductions [dot] nl
I'll have a look.

Greetings,
Bootsy

February 22, 2019, 07:07:46 PM
Reply #2

DeejayArt

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Hey Bootsy,

Thanks for your reply. I went to keymusic Eindhoven today and we found the solution. We placed a DMX booster between the LPU1 and the fixture and now it works. Still no idea what the problem caused, but the solution works.

Thanks,
Art

February 25, 2019, 11:19:13 AM
Reply #3

Bootsy van der Zande

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 350
Hi Art,

Thank you for letting us know. If you experience any more of the issue with different fixtures, please let me know.

Greetings,
Bootsy

 

SMF spam blocked by CleanTalk