Visual Productions forum

Author Topic: Shape Speed contol  (Read 720 times)

July 17, 2019, 09:02:17 AM
Read 720 times

nick

  • Member
  • *
  • Posts: 15
Hello Cuelux pro team.  Is there a way to set the speed of the shape effects on a fader?  I've been trying it for a very long time now.  would there be the possibility that the file could be inserted directly at the fader?  For example, intensity / Speedmaster, etc. Best thanks for your efforts I think your software is great.  Greeting Nick

July 17, 2019, 09:10:23 AM
Reply #1

Bootsy van der Zande

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 332
Hello Nick,

I'm sorry but I'm afraid there is no option for a speed fader for a shape effect at this time.
It's on the wish list, but I cannot give an estimate when this will happen.

Greetings,
Bootsy

July 17, 2019, 11:34:57 PM
Reply #2

nick

  • Member
  • *
  • Posts: 15
Could not the shape speed simply be recalled on a fader?  How to do it with the dimmer to control the intensity.  With the shape size, yes, but the speed is not.  That would be a huge enrichment.  Greeting Nick

July 21, 2019, 03:34:45 AM
Reply #3

Simon90

  • Member
  • *
  • Posts: 56
Hi Look in Point 1. Thats the Problem why its not working. Or working like sh**t. 

http://forum.visualproductions.nl/forum/index.php?topic=4304.msg14929#msg14929

I program my shapes like in cuelux. control size and Speed in the same Time.

Best regards
Simon

July 22, 2019, 08:32:54 PM
Reply #4

nick

  • Member
  • *
  • Posts: 15
Simon Sprichst du Deutsch ??

July 23, 2019, 07:17:42 PM
Reply #5

Simon90

  • Member
  • *
  • Posts: 56

July 23, 2019, 09:26:18 PM
Reply #6

nick

  • Member
  • *
  • Posts: 15
Super könnten wir diese Unterhaltung auf Deutsch weiter führen ? Das mit dem Google 
Übersetzer ist doch eher umständlich .
Also du steuerst die Geschwindikeit deiner Bewegungseffekte über die grösse und den Speed ? Aber das ist ja auch nicht die Lösung .

July 24, 2019, 08:32:00 PM
Reply #7

Simon90

  • Member
  • *
  • Posts: 56
Naja es gibt schlimmeres. Ist eig ganz okay so. Habe die Fahrten immer auf nen fader somit kannst sie eig schon ein und ausfaden.
Wenn wir mal annehmen du würdest die Fahrt übern Fx Speed steuern und du startest den Cue dann würden deinen Heads alle mit voller Geschwindigkeit auf ihren Startpunkt fahren und stehen bleiben. Da der Fx nicht ans Fade In des Cues gekoppelt ist. Ob das soviel besser aussieht. Bezweifele ich.