Visual Productions forum

Author Topic: last step of looping track in cuecore2 blacks out instead of fading with the 1st  (Read 192 times)

December 14, 2019, 10:14:35 AM
Read 192 times

Karelp

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Hello, this is my first project with CueCore2 and hopefully others will follow with this great product.

I have a question though, it may have allready been answered in the forum, but I didn"t find it.
The project is lighting up a architectural object using 12 RGBW-spots. These spots are custom made (weather conditions) and driven by ltech - DMX512-decoders..
I made a test-playback with CueluxPro consisting of 7 cue's and dumped it to the CueCore2 -> rainbow-colors fading in each other very very slowly. The problem is that the last color (violet) should fade to the first (red) again, but it doesn't. Violet blacks out and red fades in from black.
I can't see the blackout hapening in the preview on the fixtures in CueluxPro. In the monitor I think I see fading...

I attached the show01.xml; look for "Regenboog"
« Last Edit: December 14, 2019, 12:20:50 PM by Karelp »

December 16, 2019, 06:29:10 PM
Reply #1

Bootsy van der Zande

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 337
Hello,

Thank you for your great response on the CueCore2.

I think I know what went wrong in the dumping of your rainbow effect. The playback has to be active before you start the dumping process, Otherwise it will record the fade in from black at the start of the playback.
So the correct order of things is:
-Press Play on the playback
-Press Dump
-Press Play on the playback again
-Type the number of the track you want to dump to
-Press enter and follow the menu that pops up

Let me know how it works out!

Greetings,
Bootsy

 

SMF spam blocked by CleanTalk