Visual Productions forum

Author Topic: Color chasers LED par  (Read 3786 times)

November 15, 2008, 07:43:13 PM
Read 3786 times

Narf

  • Member
  • *
  • Posts: 8
Hi Jeroen/Maarten,

I think I found a small bug.

On the new version (1.49 b25 and b26) the color chasers won't work for (Showtec) LED pars. If I select LED pars and start a color chaser nothing hapens.
If I do the same on version 1.48 b12 it does work.

November 17, 2008, 01:46:01 PM
Reply #1

Jeroen van der Velden

  • Member
  • *
  • Posts: 181
    • http://www.visualproductions.nl
Hi,

Thanks for your post.

Please note: From version 1.49 the colour attribute has been seperated into:
- Colour Mix (RGB/CMY)
- Colour 1/2/3 (Fixed colourwheels)

Sequences like the "Green Blue Chase" have an "Colour 1" attribute, as you can see in the Attributes-column:


Sequences like the "Rainbow Fades" have an "Colour Mix" attribute:


So, if a fixture only has a Colour Mix attribute (like LED Pars), you have to make or use sequences with Colour Mix attribute. If a fixture has a fixed colour wheel, you have to make or use sequences with Colour 1 attribute (when the fixture has more than one wheel, also "Colour 2" and "Colour 3").

Regards,

Jeroen
Jeroen van der Velden
Moving light operator

January 06, 2009, 11:29:12 AM
Reply #2

Dojec

  • Member
  • *
  • Posts: 12
I selected all led pars I wanted in fixtures ( showtec led par 6 channels ), then I selected rainbow fades, and pressed the play button.
But in the visualisation nothing happenes. ( it's online ). Any idea what I can be doing wrong?

January 07, 2009, 05:03:11 PM
Reply #3

Jeroen van der Velden

  • Member
  • *
  • Posts: 181
    • http://www.visualproductions.nl
Hi,

Are you referring to Visual3D or VisualDMX?

Please check in VisualDMX if the LED-pars are playing  the sequence correctly  (right click the fixture-view, choose  "View as beam").

Regards,

Jeroen
Jeroen van der Velden
Moving light operator

 

SMF spam blocked by CleanTalk