Visual Productions forum

Author Topic: Timecore timecode duration  (Read 743 times)

October 25, 2023, 02:24:24 PM
Read 743 times

davo

  • Member
  • *
  • Posts: 3
Hi,
I have an issue with my Timecore.
It is a stupid issue but I cannot resolve.
I have a permanent installation where the Timecore have to send to all machines 15' of timecode from 00:59:58:00 to 01:15:00:00.
Simply I'm not able anymore to insert the duration as action. I forgot the passages that I've done before.
I have few time before the opening.
How cai I insert the duration of the timecode to make a loop?
Thanks

October 25, 2023, 03:08:29 PM
Reply #1

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3182
    • www.visualproductions.nl
Did you get it working before and it stopped working  or do you need help to do the programming?

from where is the Timecode coming in? Is it internal timecode or an external source?
Does the "Main" timecode starts from 0 and keeps running after 01:15:00.0?
How do you start the "Main" timecode?

Sorry for all those question, but this way it will be easier for me to help you!
Julien Levaufre
Visual Productions BV

October 25, 2023, 05:27:07 PM
Reply #2

davo

  • Member
  • *
  • Posts: 3
Hi , Ihave a show with internal generator timecode from Timecore.
It have to start at 00:59:58:00 e have to finish at 01:15:00:00 and loop it infinite.
The issue is that with the others 2 Timecore I own I did it but now I don't remember the procedure to insert the duration.
I'm getting grazy

October 25, 2023, 05:49:03 PM
Reply #3

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3182
    • www.visualproductions.nl
Ok I think I understand now!
Create a timecode action list in show control. Add an action to this actionlist.
Edit the action , and do the settings as in the included screenshoot.

This way every time the timecode reach the value of 01:15:00:00 it will go back to 00:59:58:00

I hope this will fit your need;
Julien Levaufre
Visual Productions BV

October 28, 2023, 02:48:34 AM
Reply #4

davo

  • Member
  • *
  • Posts: 3
Perfect! It works now. Thanks very much for your help

 

SMF spam blocked by CleanTalk