Visual Productions forum

Author Topic: QSC Integration Issue with Float on CueCore3  (Read 594 times)

December 06, 2023, 01:28:05 PM
Read 594 times

greg-pulse

  • Member
  • *
  • Posts: 23
Hi,
I have an issue with the CueCore3 Integration with (i believe) the float number being too many decimal places for the cuecore to progress. It is only working on 0 intensity or 1 intensity and nothing inbetween. Please see screen shot attached. This is very urgent for me. Please can we have acces to the script or the script fixed?

Thank you,

Greg

December 06, 2023, 06:36:07 PM
Reply #1

greg-pulse

  • Member
  • *
  • Posts: 23
Please see attached fixed plugin, please update on your website ;)

December 07, 2023, 09:44:33 AM
Reply #2

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3182
    • www.visualproductions.nl
Sorry for the problem with the plugin and thank you for the fix.
I will update the file in our website.
Julien Levaufre
Visual Productions BV

December 07, 2023, 02:36:52 PM
Reply #3

greg-pulse

  • Member
  • *
  • Posts: 23
Hi Julien,

I think the same issue is there with the CueCore2 driver? - We also tried this one from the QSC application and noticed the same issue.
Thanks,

December 07, 2023, 02:44:41 PM
Reply #4

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3182
    • www.visualproductions.nl
Yes thank you. I will check all of them and copy/past your fix to those plugins if needed.
Julien Levaufre
Visual Productions BV

 

SMF spam blocked by CleanTalk