Visual Productions forum

Author Topic: CureCore3 working with installation, how to export all configurations/profiles..  (Read 1123 times)

2024 January 08, 21:30:29
Read 1123 times

Toysoft

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Hello,

I have a CureCore3 working with installation, how to export all configurations/profiles/dimensions, etc, into the Windows CueluxPro software, to modify and then import back to the CureCore3 ?

Thank you in advance,

TS

2024 January 08, 22:08:41
Reply #1

Mark van der Meulen

  • Member
  • *
  • Posts: 31
You can get the configuration from the Cuecore back to a pc thru the Vmanager software, But i'am quitte sure you cannot get the programming from the Cuecore back into Cuelux/Cuelux Pro

2024 January 09, 09:27:53
Reply #2

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • www.visualproductions.nl
As Mark said, you can use Vmanager to create a backup file of what ever you programmed inside your CueCore3, but this backup can only be restored in an other CueCore3,
All the programming of a CueCore3 can only be done via the embedded web-interface.
Cuelux/Cuelux Pro or any-other DMX content creation tool can only be used to create some DMX content that will be stored as tracks.
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2024 January 09, 09:33:59
Reply #3

Toysoft

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Thank you,

So it's impossible to work offsite, prepare tle configurations, then go in-site to load all the parameters,

It's much more easy to work on a PC/Mac software, prepare all and then "flash the data" to the CueCore3... this is impossible  ? Correct ?

TS

2024 January 09, 10:01:31
Reply #4

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • www.visualproductions.nl
This will not be possible except if you have a spare CueCore at your office.
We decide to propose a solution where you do not need any software to work on our product, giving the user the freedom to come on side with any computer and still being able to program Visual productions products.
The bad side of this way of doing, is that as you said you need a device to be able to do the programming.

But with the Purple Cloud, you can now work on a CueCore3 that is already on site staying at your office!
Julien Levaufre
Visual Productions BV

2024 January 09, 13:48:09
Reply #5

Toysoft

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Thank you for your precisions, very important definitely.

There will be also AnyDesk, or Teamviewer, if you have a computer locally at the premises, or if most probably you are using a linux firmware on the CueCore3, there should be an extension that can be added (Tailscale),

For reference :
Code: [Select]
https://github.com/tailscale/tailscale
Thank you for all !

TS

2024 January 09, 14:20:43
Reply #6

Julien Levaufre

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 3360
    • www.visualproductions.nl
Yes having a computer on the remote network and use teamviewer or anydesk can also be a solution.
Tailscale could be an idea, but we already have the Purple cloud doing the exact same thing!  :)
Julien Levaufre
Visual Productions BV

 

SMF spam blocked by CleanTalk